11 maart 2022

Frank van den Heuvel nieuwe directeur NZO

Het bestuur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft Frank van den Heuvel per 1 juni 2022 benoemd tot directeur. Van den Heuvel (56) is zelfstandig adviseur Public Affairs en Governance.

In die hoedanigheid behartigde hij de afgelopen jaren de belangen van diverse bedrijven en organisaties. Ook heeft hij verschillende toezichthoudende functies vervuld. Op dit moment is hij commissaris van onder andere de agrarische coöperatie Vitelia en bij Slibverwerking Noord-Brabant. Daarnaast publiceert hij regelmatig over politiek-maatschappelijke vraagstukken, governance en toezicht.

NZO-voorzitter Hein Schumacher is verheugd over de benoeming van Van den Heuvel. “Frank is een zeer ervaren bestuurder. Ik ben er van overtuigd dat we met zijn kennis en ervaring de belangenbehartiging van de Nederlandse zuivelindustrie de komende jaren verder kunnen versterken.”

Van den Heuvel studeerde fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Hij werkte daarna in verschillende functies voor ING Bank, Bank Nederlandse Gemeenten en Rabobank Nederland. Ook was hij directeur Public Affairs bij energiebedrijf Delta en bij TNO, de organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek.

 

Volg ons op:
© Copyright - Nederlandse Zuivel Organisatie - Privacy policy