• nl
  • en
15 oktober 2021

Oscar Meuffels vertrekt bij de NZO

Oscar Meuffels zal per 1 december dit jaar de NZO verlaten wegens het aanvaarden van een dienstverband elders. Per 1 februari 2022 zal Oscar in dienst treden bij de Koninklijke A-ware Food Group in de functie van directeur Public Affairs & Corporate Social Responsibility.

Meuffels werkt sinds 2011 bij de NZO, aanvankelijk als manager Public Affairs. Sinds 2017 in de functie als directeur. “Ik ben er trots op dat ik de afgelopen jaren de belangen van de Nederlandse zuivelindustrie heb mogen dienen. De NZO is daarbij verder ontwikkeld en heeft competenties in huis die belangrijk zijn voor de continuïteit van de organisatie. Ik dank de leden voor het in mij gestelde vertrouwen”, zegt Meuffels.

René van Buitenen zal de functie van directeur waarnemen totdat er een opvolger is.

Het bestuur van de NZO is Meuffels zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de organisatie. “Oscar heeft in een dynamische periode leiding gegeven aan de NZO waarbij de zuivelsector geconfronteerd is met complexe thema’s en vraagstukken. Oscar heeft daarin altijd het belang van alle leden gediend, wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol”, reageert Hein Schumacher, voorzitter van de NZO.

Het bestuur verwacht op korte termijn te voorzien in de opvolging van dhr. Meuffels.

 

Volg ons op:
© Copyright - Nederlandse Zuivel Organisatie - Privacy policy