27 juni 2024

Sportief cadeau voor hardwerkende leerkrachten

Het schooljaar zit er bijna op! Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie. Om leerkrachten te bedanken voor hun inzet geeft de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) alle leerkrachten in het basisonderwijs iets sportiefs cadeau.

Dankzij het harde werk van leerkrachten hebben kinderen in Nederland dit afgelopen schooljaar weer veel geleerd. Dat is een topprestatie! De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) wil alle leerkrachten daarvoor hartelijk danken en hen belonen met de wandel- en fietsapp Komoot voor de regio Nederland (t.w.v. €3,99). Zo kunnen ze deze zomervakantie (en daarna) lekker ontspannen, gezond bewegen en genieten van al het moois om hen heen.

Komoot Fietsroute ‘Ontdek de Melkweg’
Het regio-abonnement Nederland van Komoot biedt handige extra’s zoals spraaknavigatie, offline kaarten, wekelijkse updates en toegang tot unieke wandel- en fietspaden. Zoals de nieuwe fietsroutecollectie ‘Ontdek de Melkweg’: een verzameling van negen routes van 30 tot 60 kilometer door Hollands landschap. Buiten de stad en langs weilanden, boerderijwinkels, koeien en vergezichten. Want melk hoort bij Nederland en hoe kun je daar meer van genieten dan op je fiets. Bovendien kun je dankzij de belangrijke voedingsstoffen in melk meer meters maken!

Wereldschoolmelkdag
Vanaf september heeft de NZO een mooie actie op het programma staan voor de basisschoolleerlingen in Nederland. Voorafgaand aan Wereldschoolmelkdag (25 september) kunnen ze meedoen aan een creatieve wedstrijd en kans maken op mooie (fiets)prijzen.

Kijk voor meer informatie op Wereldschoolmelkdag.nl

Volg ons op:
© Copyright - Nederlandse Zuivel Organisatie - Privacy policy