• nl
10 maart 2015

Stephan Peters gaat nieuwe uitdaging aan bij de NZO

Vanaf komende maand wordt de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) versterkt door dr. Stephan Peters. Peters (44) werkte tot voor kort bij het Voedingscentrum en volgt bij de NZO Joyce de Stoppelaar op die een functie elders heeft aanvaard. Stephan Peters wordt bij de NZO verantwoordelijk voor Voeding en Levensmiddelenwetgeving.

De afgelopen acht jaar heeft Peters als manager Kennis en Kwaliteit Kennis gewerkt bij het Voedingscentrum, met als specialisme Voedselveiligheid. Bij het Voedingscentrum was hij verantwoordelijk voor de wetenschappelijke onderbouwing van de uitingen van het Voedingscentrum en heeft hij verschillende factsheets op het gebied van voeding en gezondheid en voedselveiligheid gepubliceerd.

Met zijn overstap naar de zuivelsector wil Peters een bijdrage leveren aan het uitdragen van het gezonde imago van zuivel. Peters: ‘Gelukkig weten de meeste mensen dat zuivel uitstekend past in een gezond voedingspatroon. Daarnaast zijn Nederlandse zuivelproducten van hoogstaande kwaliteit en is de zuivelsector koploper in duurzaamheid. Dat is iets waar de sector trots op mag zijn. Door mijn ervaring op het gebied van voedingswetenschap en communicatie hoop ik een bijdrage te leveren aan het uitdragen van deze succesfactoren van de Nederlandse zuivelsector.’

Volg ons op:
© Copyright - Nederlandse Zuivel Organisatie - Privacy policy